Daniel Andersson, VD, Fil Kand. Skog & Träteknik

Hallänning med stort intresse för sport samt jakt och förvaltning av familjens egna skogar i södra Halland. Tidigare arbetat som VD för VIDA-koncernens sågverk i Hästveda samt haft flera ledande befattningar inom Södra Skogsägarna.

Karl Danielsson, Agronom och skogsägare från Östergötland

Grundare av Areal-gruppen och Karl Danielsson Egendomar, som är några av de ledande företagen inom förmedling och rådgivning för jord- och skogsbruket. Ordförande i Åtvidabergs Sparbank 2002-2008 och ledamot i styrelsen för Baroniet Adelswärd 2002-2014. Medgrundare till och styrelsemedlem i skogsfonden Silvestica Green Forest sedan 2016.

Bor på egen gård utanför Valdemarsvik där familjeliv, jakt och skogsförvaltning hör till favoriterna.

Johan Hederstierna, Civilingenjör

Vice President på Volvo Bussar och skogsförvaltare på Rossareds Säteri. Rossareds Säteri ägs av AB Volvo. Fritidsaktiviteterna förläggs till skogen - allt från skogshuggning till jakt.

Lisa Kjellén, VD för AB Gullringsbo Forestry

Forestry äger cirka 7 000 ha skog och mark i Lettland. Delägare och styrelseledamot i
AB Gullringsbo Egendomar, en av Sveriges största privatägda fastighets- och byggkoncerner. Även ledamot i Svenska Hus AB. Arbetar ideellt för stiftelsen Vaggan och bor på en gård i Sörmland där natur och jakt är stora intressen.

Magnus Gerhardsson, Regionchef på Sydved AB

Skogsmästare från Närke, har tidigare arbetat som inköpare och distriktschef på Sydved. Bor på skogsfastighet i södra Bergslagen, familjen, jakt med min Gråhund och skogsförvaltning tar en stor del av fritiden.

Oskar Swahn, Regionchef på Sydved AB